De Orchid Inspiration Days voor dit jaar zijn alweer achter de rug. Wooning Orchids kan terugblikken op een geslaagde eerste deelname aan het zakelijke orchideeënevenement. Tijdens deze inspiratievolle dagen stond de Bamboe orchidee centraal bij Wooning Orchids. Er werden verschillende nieuwe toepassingen van de Bamboe orchidee getoond evenals een duidelijke ontwikkeling in de toegevoegde waarde. Ook werden er concepten voorgelegd aan bezoekers om zo directe feedback te ontvangen.

Uiteraard werden bezoekers op de hoogte gebracht van het recent gelanceerde consumentenmerk Bamboo Orchid®. Een merk dat bijdraagt aan de bekendheid van deze exotische orchidee bij de consument.

Daarnaast werd de nieuwe samenwerking met GreenCre8 duidelijk door de prachtig gekleurde Nobile Make-Upz®. Deze Make-Upz® Nobile’s zijn exclusief te verkrijgen bij Wooning Orchids. Dit concept is ideaal om bijvoorbeeld in te spelen op thema- of feestdagen. De brede variatie aan kleuren zijn te verkrijgen in drie lijnen, verschillend in de sterkte van de kleur.

De toegevoegde waarde werd tentoongesteld in drie sfeerthema’s. Deze thema’s zijn van belang om aan te sluiten bij de laatste trends. Trends die in de smaak vallen bij de consument.

Alle concepten, noviteiten en ontwikkelingen zijn nog te bewonderen t/m vrijdag 15 juni. Mocht u het gemist hebben of bent u geïnteresseerd in een van de concepten? Maak gerust een afspraak via onderstaande gegevens.

Coen Verspeek

+31 (0)6 104 778 10

cverspeek@wooningorchids.com