Per 1 januari 2021 is Wooning Orchids, een moderne orchideeënkwekerij van 9 hectare in Bleiswijk, overgenomen door Green’05 B.V., een snel groeiende en ambitieuze plantenkwekerij met meerdere locaties in Lansingerland en Westland. Sinds 2005 zet Green’05 zich in om de retail, grootwinkelbedrijven en discounters te voorzien van een ruim assortiment aan groene planten en seizoensproducten. Daarnaast produceert Green’05 al meerdere jaren Phalaenopsis in Bleiswijk, één van de in totaal 25 hectare tellende locaties van Green’05.

Met de overname van Wooning Orchids komt de wens uit om op grotere schaal nader te focussen op de teelt van orchideeën; zeer passend binnen het productpalet van Green’05. Deze overname geeft Green’05 de mogelijkheid om de succesformule van Wooning Orchids verder uit te bouwen. Dit alles gebeurt in samenwerking met het huidige verkoopteam van bekwame medewerkers. De naam Wooning Orchids blijft dan ook onveranderd en staat garant voor de expertise van het hele team met hun passie voor het product. Met de overname door Green’05 wordt gezorgd voor continuïteit en stabiliteit van beide bedrijven.

Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zowel Wooning Orchids als Green’05 werken al jaren met oog voor mens, maatschappij en milieu door gebruik te maken van milieuvriendelijke technieken in het bereiken van een prachtig eindproduct.

Meer informatie
Green’05 B.V.
Arco van der Kaaij
arco@green05.nl

Wooning Orchids
Herbert Wooning
herbert@wooningorchids.com