Over ons

Maak kennis met Wooning Orchids

Your style

Onze pay-off is ‘your style’. Dit refereert aan ons goed ontwikkelde gevoel voor de eigen stijl van consumenten, maar illustreert eveneens onze aanpak. Omdat we de juiste kennis en ervaring in huis hebben, kunnen wij voortdurend inspelen op úw wensen.

Daarbij ligt de focus op planten met toegevoegde waarde. Met verschillende sorteringen én met vernieuwende creaties bieden we consumenten in Europa continu een aantrekkelijk product.

1

Flexibel

Ons bedrijf is uw betrouwbare partner voor grote en kleine aantallen Dendrobium nobile en Phalaenopsis. Mét of zonder toegevoegde waarde, wij helpen u graag.

Duurzaam

Wij streven niet alleen naar een duurzame teelt, ook verpakkingsmaterialen worden meegenomen om tot een duurzaam eindproduct te komen. Een duurzaam geteelde beleving.

Meerwaarde

Bij Wooning Orchids draagt iedereen bij aan het creëren van een bijzonder product. Bij iedere stap zijn wij ons bewust dat het om een cadeautje gaat.

Hoge en middensegment

Ons enthousiaste team zet zich elke dag in om adequaat in te spelen op de wensen van onze klanten. Dankzij een geavanceerd logistiek systeem kunnen wij namelijk altijd snel en nauwgezet leveren. Afnemers in het hoge en middensegment van de markt waarderen ons om onze betrouwbaarheid. Dat zien zij terug in de kwaliteit en het aanbod van de planten, het nakomen van afspraken en heldere communicatie.

Met onze creaties creëren we meerwaarde voor iedere schakel in de keten. Expertise op het gebied van interieur- en modetrends maakt Wooning Orchids dé partner voor een Dendrobium Nobilé of Phalaenopsis met toegevoegde waarde.

Certificeringen

Onze MPS-certificering verzekert dat wij rekening houden met milieu, mens en maatschappij. Zo zijn wij eerlijk en open over onze teeltwijze, wordt onze kwaliteit en betrouwbaarheid regelmatig getoetst en investeren wij maximaal in duurzaam ondernemen. Met het label voldoen wij aan alle eisen die onze afnemers stellen. Als u zaken met ons doet, weet u daarom zeker dat milieu-, kwaliteits- en sociale aspecten zijn geborgd.

R

MPS-ABC

R

MPS-Quality

R

MPS-GAP

R

MPS-ProductProof

R

GLOBALG.A.P.

Hectare

Medewerkers

Decennia actief

Benefits of Nature

Wooning Orchids is aangesloten bij Benefits of Nature. Wij zijn continue bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Denk hierbij aan onze producten, verpakkingen en bedrijfsprocessen. Ons doel is om onze footprint zo klein mogelijk te maken. Uiteindelijk willen we de consument voorzien van mooie, gezonde en eerlijke orchideeën. Een duurzaam geteelde beleving.