Wooning Orchids is op zoek naar een enthousiaste hulpkracht die ons kan ondersteunen in de winkel aan de kwekerij. De winkel is in september 2017 geopend. In deze winkel verkopen wij twee verschillende soorten orchideeën, de Vlinderorchidee (Phalaenopsis) en de Bamboe orchidee (Dendrobium nobile). De orchideeën zijn los te koop maar ook verwerkt in arrangementen.

De lokale verkoop vanuit onze winkel gebeurt elke zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. Het is jouw taak de winkel ’s ochtends gereed te maken voor een nieuwe verkoopdag. Je zet de puntjes op de i zodat de winkel er spik en span uit ziet. Je helpt bezoekers met het vinden van de perfecte orchidee of een mooi opgemaakt stuk zodat zij met een tevreden en blij gevoel de deur verlaten. Tevens zet je je in om de naamsbekendheid van de winkel in de regio te vergroten door bijvoorbeeld te flyeren.

Ben jij de zaterdagkracht die we zoeken? Heb je de tijd om ons te helpen op de zaterdag (en eventueel een paar uur doordeweeks), laat het ons weten!

Beschikbaarheid

  • Zaterdag van 8:30 tot 13:30 uur
  • Eventueel een paar uur doordeweeks

Interesse of wil je meer info?